14 Mart 2006 Salı

Gezmek Istiyoruum

Zaman yaklasiyor sabirsizlikla dogumu beklerken nasil bisey ve nekadar dogacagini da cok merak ediyorum acikcasi . Turkiye 'de olsaydim Deniz 'le bugun tanismis olacaktik bile , ama gel gorki burada bekletiyorlar iste, ama yapacak da bisey yok, ben de kuzu kuzu bekliyorum :-) Gecen hafta Persembe gunu hastanede dosyam hazirlandi, bidolu test icin kan verdim , yarin sabah da kontrolum var . Yani buradakiler son gune kadar hic telas yapmayip her kontrolde 1 hafta sonrasina yeni bir kontrol tarihi veriyorlar. Persembe ya da cuma gunu de "Dogum , hastane , dogum sonrasi vs. vs" hakkinda bir egitim vereceklermis :-) .
Bana kalirsa Denizcim, check-in i yaptirip boarding pass ini aldin cikisa dogru gidiyorsun. Sanki bu hafta itibariyla donup yavas yavas asagi inmeye basladin gibi geliyor bana . Ben Turkiye 'deki ultrason verilerinde gorunen muhtemel dogum tarihinin 27 Mart olacagina pek olasilik vermiyorum , sanki daha erken 22 ya da 23 'unde dogacaksin diye dusunuyorum .
Son haftalarda olmama ragmen , seklim ve kilomda pek bir degisiklik yok . gelirken , karnim buyur de giyerim diye getirdigim S ve M beden kotlarimi giyemedim hala H&M 'in yanlari taslarla suslu dusuk bel XS beden kotumu giyip duruyorum . Aslinda karnim biraz daha buyudu ama dusuk bel oldugu icin pantalon rahat olyor , sadece kemerimi bir delik ileri aldim :) . Ya da Denizcim iyice asagi indigi icin bana karnim buyumus gibi geliyor .
Bugun babanla alisverise gidip , kuvet , sleep positioner aldik , yarin da araba , carseat alacagiz :-) .

Gecen haftalarda hava cok soguktu ama son birkacgundur hava oldukca guzel. Guzel havayi firsat bilip gunboyu disari cikip geziyorum, "hadi son gezmelerin" diyerek her aksam baska bir program yapip barlarda gezdiriyorlar beni . Sahir , trafigin yogun oldugu bir yer ve zamanda dogum baslarsa diye korkuyor , ben de Central Park 'a gidelim , NY Manhattan 'da gezelim diye tutturuyorum . Gecen aksam Altug ve Ece 'yle beraber bir Meksika Rest.'daydim :) . Sahir her ne kadar sakin sakin gunler gecirme zamani :) diyorsa da bu cuma aksami da St. Patrick Day's kutlamalari var Newyork 'ta, yesil kiyafetler giyip yesil biralar icip kutlayalim diye tutturdum . Sahir de n'psin yarin sabah doktor izin verirse gideriz dedi :-)) . bakalim n'olcak .

Figen 'in Ruyasi

Bugun ofisteki arkadaslarimdan Figen soyle bir mail atmis ;

Ben Deniz ile tanistim bile annesi, senin haberin yok!!
Bu hafta sonu ruya gordum (hayirdir insallah)
Kizkardesim Tijen ile beraber sana dogum icin yardima geliyoruz. Sonra dogum oluyor, Deniz bey dogunca onu biz de kucagimiza aliyoruz ailen de yaninda. Deniz iki dakikada yurumeye ve konusmaya basliyor. sari sacli guzel mi guzel bir erkek. Hayirlara olsun insallah.
Hatta ben dogurdun mu acaba diye dusunmustum. Keyfi yerinde annesinin karninda tabi.
Herseyin yolunda olmasina cok sevindim, barlari biraktigina da. Cocuk eglenceyi buldu cikmaz tabi :)
Cok cok opuyorum, rast gelsin hersey saglikla ugurla olsun insallah.
Gecen hafta bir arkadasim hollanda da dogum yapti, cok da evhamli ve korkaktir. Normal dogum diye tirsiyordu yasi da 40. O kadar guzel gecmis ki cok iyiydi sesi. Insallah seninki de cok kolay gececek.
Cok operim sevgiler, hersey en guzeliyle olsun insallah
Figen

Alisveris

Bebek alisverisini neredeyse bitirdim . Bebek arabasi , carseat , yikama kuveti gibi buyuk hacimli ve uzun sure kullanacagimiz esyalar icin alisveriteyiz . Asagidaki magaza Sami ve Banu 'nun islettigi Citi Casual magalarindan biri .
Posted by Picasa

10 Mart 2006 Cuma

Baba da Amerika da

Baban sen dogmadan yetisti . Sami Amca 'n ve Banu ile beraber alana babani karsilamaya gittik . Saclarini kisacik kestirmis , bize el sallayana kadar taniyamadim . Sonra Sami Amcanin musiki dernegine birakacaktik. Once bir bara gidip bira icelim dediler .

Karsidaki belli olmayan bina , parcasi oldugum Reuters 'in NY office 'i.

Irish Day yaklastigi icin , tum barlarin onunde yesil yonca logolu bayraklar var .

Simdi konuk oldugumuz evdeyiz . Babanin valizini odaya yerlestirecegiz .

Posted by Picasa

7 Mart 2006 Salı

Ilk giysilerin cok minicik

06.03.2006
Bugun banu ile dogdugun ilk haftalarda giyecegin tulumlarini yikadik, cok sirinler, minicikler . O kadar dogacak ve birkachafta sonra o minicik tulumlara sigmayacaksin. Bunu dusunmek bile cok heyecanli ve keyif verici :-)) . Saklayacagim minicik tulumlarini, buyuyunce sana da boyle eglenceli gelecek :-))

4 Mart 2006 Cumartesi

check-in

03.03.2006
Bugun check-in yaptirip bording pass'ini aldin sanirim. disari cikmak icin hazirsin ve yoldasin gibi. biraz da sabirsizsin sanirim . Ama babayi beklemeliyiz. Bugun itibariyla asagi dogru dondugunu dusunuyorum . Karnim da onceki haftalar kadar dik degil sanki. Aksamlari uyurken sana pozisyon begendiremiyorum , yan yatinca ellerinle ittiriyorsun, sirtustu yatinca da rahat etmiyorsun , tek begendigin ve rahat ettigin pozisyon, sirtustune yakin ama yan yatis seklim. bu benim icin oldukca zor , rahat mi dersen eger kesinlikle rahat degil. Ama oyle ya da boyle birsekilde uyuyoruz seninle :-))