30 Mayıs 2006 Salı

Mayis 2006 genel

Mayis 2006 ;



Karnin acikip beslenme satin gelince ikirdanmaya basliyorsun . Seni kucagima alip memeye yaklastirinca cok heyecanlaniyorsun . Gozlerini iri iri acip hizli hizli nefes aliyorsun . Bu heyecanli hareketlerin benim de babanin da cook hosumuza gidiyor .



Agzindan tukuruk akitmaya basladin . Dis cikariyor demek icin cok erken , sanirim sindirim sistemin gelistikce bu salgi da artiyor . Seni uyuturken yattigin yere mutlaka kucuk carsaf ya da ortuler seriyoruz . Her beslenmeden sonra mutlaka kusuyorsun . Agzindan akitmaya basladigin tukurukler icin de onluk kullanmaya basladik .



Hareketli cisimleri , gozlerinle ve basini yavasca cevirerek takp ediyorsun .



Bize gulucukler vermeye basladin .



Uykuya dalmadan hemen once yuzunde muhtesem bir tebessum beliriyor . Bu tebessumden sonra sen uykudasin biz ermis durumda .



Saglik ;



13.05.06

Multitabs multivitamin damla ; 1.hafta 5 damla , 2.hafta 10 damla , 3. hafta 15 damla , 4.hafta 20 damla , sonrasinda 1 damlalik dolusu .



13.05.06

Agzindaki pamukcuk icin Mikostatin damla , gunde 4 kez agiz icine , yanaklara dogru . Agzinda pamukcuk diye bildigimiz beyazlik aslinda bir cesit mantar enfeksiyonu , bu enfeksiyona popo deliginde pisik gorunumu eslik ediyor . damla etkisini gosterdikce pisik de kendiliginden gececek .

Hiç yorum yok: