30 Mayıs 2006 Salı

Mayis 2006 genel

Mayis 2006 ;



Karnin acikip beslenme satin gelince ikirdanmaya basliyorsun . Seni kucagima alip memeye yaklastirinca cok heyecanlaniyorsun . Gozlerini iri iri acip hizli hizli nefes aliyorsun . Bu heyecanli hareketlerin benim de babanin da cook hosumuza gidiyor .



Agzindan tukuruk akitmaya basladin . Dis cikariyor demek icin cok erken , sanirim sindirim sistemin gelistikce bu salgi da artiyor . Seni uyuturken yattigin yere mutlaka kucuk carsaf ya da ortuler seriyoruz . Her beslenmeden sonra mutlaka kusuyorsun . Agzindan akitmaya basladigin tukurukler icin de onluk kullanmaya basladik .



Hareketli cisimleri , gozlerinle ve basini yavasca cevirerek takp ediyorsun .



Bize gulucukler vermeye basladin .



Uykuya dalmadan hemen once yuzunde muhtesem bir tebessum beliriyor . Bu tebessumden sonra sen uykudasin biz ermis durumda .



Saglik ;



13.05.06

Multitabs multivitamin damla ; 1.hafta 5 damla , 2.hafta 10 damla , 3. hafta 15 damla , 4.hafta 20 damla , sonrasinda 1 damlalik dolusu .



13.05.06

Agzindaki pamukcuk icin Mikostatin damla , gunde 4 kez agiz icine , yanaklara dogru . Agzinda pamukcuk diye bildigimiz beyazlik aslinda bir cesit mantar enfeksiyonu , bu enfeksiyona popo deliginde pisik gorunumu eslik ediyor . damla etkisini gosterdikce pisik de kendiliginden gececek .

29 Mayıs 2006 Pazartesi

Silivri Altinorak 'tayiz

Halanlarin yazliginda bahcedeyiz . Bahcedeki agaclardan visne toplamak icin geldik . Baban ve Gokhan agacin tepesindeler , biz de bahcede .

Visneler toplandiktan sonra cay icip dinlendik.


Sonra visnelerimizi alarak evimize donduk. Yarin da visne receli yapacagiz .

Posted by Picasa

26 Mayıs 2006 Cuma

Uyurken yuzustu dondun

26.05.06

Gece bizim odamizda tekli berger koltugun uzerinde yanibasimda yatiyorsun . Gece seni emzirip , uyuttuktan 15-20 dakika sonra sik araliklarla ve sesli nefes aldigini farkettim. Uzerindeki incecik ortuyu kollarini da icine alarak ortup seni sirtustu yatirmistim . Sirtustu yatar pozisyondan yuzustu yatar pozisyona donmussun . Karanlıkta dondugunu farkedemedim once ama yuzustu dondugunu farkettigim anda cok korktum acıkcası . Bunu yapabildigine inanamadim .

Emzikle Tanistin

Emme gudunu bastiramiyorsun . Emerken miden doluyor ve sut agzindan fiskiriyor yine de surekli emmek istiyorsun . Bu nedenle emzikle tanistin. Memeyi agzinda tutmana yardimci oluyoruz .

Vee huzur icinde uyuyorsun .

Posted by Picasa

Basinda Konak Olustu

Basinda konak olustu. Basindaki deri uzerinde konaklari gidermek icin bebe yagi surup tariyoruz saclarini .

Her halin ayri bir guzel . Zeytin gozlum .

Posted by Picasa

22 Mayıs 2006 Pazartesi

19 Mayıs 2006 Cuma

Gokhan 'la tanisma

Halanlar bizde . Daha once geldiklerinde Gokhan gelememisti , dersler , kurs yogun bu yil . Universite icin yogun kampta . Ancak bugun gelebildi bize .

Suleyman enistenin kollarinda uykuya daldin .

Posted by Picasa

Ilk biberon

On gun sonra iznim bitiyor . Ise baslayacagim . Isyerinde sutumu pompayla cekip sana getirecegim . Biberona alisman gerekiyor . Uamanlar, "Anne emzirmeye devam edecekse biberonla beslemeyi baska birisi yapmali " dedikleri icin ilk denemeyi baban yapti .

Ikiniz icin de ilk deneyim bu .

Posted by Picasa

18 Mayıs 2006 Perşembe

Karinca

Babanin uzerindesin . Seviyorsun boyle yatmayi .

Keyif kimin :)

Huzur icindesin :)

Eveet biraz hareket zamani . Kollarinla kendini ittirerek asagiya iniyorsun .

Posted by Picasa

17 Mayıs 2006 Çarşamba

Soz kesme

Dun aksam, Reuters 'dan arkadasim Ozlem aradi . Babana "Allahim emri Peygamberin kavliyle oglunuzu kizimiza istiyoruz" dedi . Baban sasirdi , buyrun gelin dedi . Ozlem, senden 6-7 ay buyuk kizi Eylul 'u ualarak bize geldi . Babanla tanistilar .

Bahce balkonda oturduk cay ictik, sohbet ettik. Ozlem gitmeden hemen once Mahir amcana "bi soz kesme resmi cekin, belgeleyelim" dedi . Amcan a boyle poz verdik.

Bir de sizi cekti amcan . Sen cool men :)

Guzel Eylul :)

Posted by Picasa

15 Mayıs 2006 Pazartesi

Sicak ve isilik

Hava sicak . Terledikce , altin kirlendikce dustasin buna ragmen vucudun isilik icinde .
Posted by Picasa

14 Mayıs 2006 Pazar

Ilk Forma

Bugun evimiz kalabalik , arkadaslarimiz, Atillalar , Mahir amcan ve Tugi ve Hasan dayinlar , anneanne ve babaannen bizde . Baban bahcede mangal hazirligi icinde . Telasla balkondan iceri geldi ve "Ben bisey alip hemen gelicem" dedi . Uzunca bir aradan sonra gelmeyince Mahir amcan mangalin basina gecti , cunku ev halki ac . Yaklasik iki saat sonra geldi baban . Elindeki poseti bana uzatip "Nihayet buldum" , bunu ogluma giydir hemen" dedi . Posetin icinden Fenerbahce formasi cikti . Giydirdim hemen . Azra aile bu pozu verdiniz mac baslamadan hemen once .

Cok kusan bir bebek olarak formanin uzerine de kustun .

Macla ilgili notlar ;
Bu mac onemli cunku sezonun son maci ve sampiyon belli olacak . Fenerbahce sampiyonluk icin ,Denizlispor 1.ligde kalmak icin mucadele etti. Mac 19:00 'da basladi , 16 dakika uzatma oldu . Sampiyonsa Galatasaray oldu .
Posted by Picasa

Azra

Guzel kizim diyerek sevdigim Azra . "Kardesimi ozledim ' diyor , Hasan da alip getiriyor bize .
Posted by Picasa

13 Mayıs 2006 Cumartesi

Ilk ruyan

13.05.06

Halan sikca ziyaretine geliyor , aksam gidecekleri zaman seni birkez daha gormek istediler . Bizim yatagimizda uyurken , birdenbire gozlerin hareketlendi , yuzunde tuhaf bir ifade belirdi . sanirim ruya goruyordun ve gordugun ruyanda korktun .

Hep yanindalar

Anneanne ve babaanne hep yanindalar . Cok mutlular . Dort gozle uyanmani bekliyorlar .

Babaannenin kucagindasin . Babaannen agucuk gugucuk konusuyor seninle .

Cok kusan bir bebek oldugun icin yakanda hep bir bez var .
Posted by Picasa

12 Mayıs 2006 Cuma

Sirri Dede 'yle tanistin

12.05.06

Sirri dede ile tanistin . Turkiye 'deki ilk doktor kontrolun . 5500gram 58 cm .sin . bascevren 39cm .

Elimi basinin uzerinde saga ve sola hareket ettirirken , basini cevirerek takip ettin . Bu da zamanindan once yapabildigin bir gelisme .

Agizda pamukcuk

12.05.2006 Sikayet ; Agizda pamukcuk, pamukcugun neden oldugu pooda kizariklik ve pisik . Ilac ; Mikostatin . Kullanim; Sise bitene kadar gunde 2-3 defa damlalikla yanak iclerine .

11 Mayıs 2006 Perşembe

Mahir Amca

Mahir amcan Isvicre 'den seninle tanismak icin geldi .
Posted by Picasa

Sevda Teyze

Sevda , benim ortaokuldan arkadasim . Cok sever cocuklari . Sana da bayildi . Cok guzel bir kare olmus bu resim . Bakisarak konusuyorsunuz sanki .

Sevda teyzenin kollarinda .

Posted by Picasa

9 Mayıs 2006 Salı

Zeytin gozlu kaola

Babanin kolunda gezintidesin . Bu pozisyonda gezerken oturursak genelde mizirdanmaya basliyorsun , bizde hemen kalkip seni gezdirmeye devam ediyoruz .

Nasil da guzel biseysin sen :) . Zeytin gozlu kaolam.

Bu aksam seni babaannen uyutmak istedi . Cok guzel uyuyorsun ama boyle yuzustu uyudugunu gorunce, yan yatirdim seni . Nasil da huzurlu uyuyorsun .

Posted by Picasa