30 Eylül 2008 Salı

Eylul 2008 Genel

Keyifli ve eglenceli bir ay daha gecti . Havacilik muzesini gezdik . Cok keyif aldin . Sen buyudukce daha fazla muze gezmeyi planliyoruz .

Azra okula basladi , Azra 'yi okuldaki ilk gunune hazirlayip , okula Hasan dayin , Medis , Azra ve sen beraber gittiniz .

Turkiye genelindeki barajlarda sular azaldi . Bazi sehirlerde sular belli saatlerde kesilmeye basladi . Sen de suyu ve suyla oynamayi cok seviyorsun . Ellerini yikarken , suyu cok fazla acmaman icin sana kuresel isinmayi hakkinda birseyler anlatiyorum . Sonuc guzel . Artik musluktaki suyu cok acinca "suyu cok acma ! kusesel isinma var , suyumuz biter sonra" diyorsun . Bunu Ayse ve Tolga suyla oynarken , ya da Medis suyu cok actiysa da soyleyerek uyariyorsun hemen . Ilerleyen haftalarda da Kuresel Isinmanin diger sonuclarini anlatacagim .

Laptop 'a "ders" diyorsun . Mukerremler 'in bize geldikleri bir aksam Yigit bilgisayarda oyun oynamak istemis ve biz de sana "Yigit 'in odevi var ders caliyor" demistik . Laptop senin icin simdilik ders 'i ifade ediyor .

Televizyonda genis ekran bir laptop reklami var , Mini Cooper laptop ekraninda gorunuyor . Bu reklami gorur gormez "Araba derse girdi " diyorsun .

Hiç yorum yok: