30 Kasım 2006 Perşembe

Kasim 2006 Genel

KASIM 2006 NOT ;

iiii sesini cikararak konusma egzersizleri yapiyor gibisin ama aslinda ses tellerini gelistiriyorsun . neseli cigliklar atiyorsun . baban 'la "oglum n'ber " "iiii" oyununa bayiliyoruz .
Gozune kestirdigin hedefe kitleniyor ve cok hizli emekleyerek hedefe ulasiyorsun .

kendine zarar verebilecegini dusundugumuz zararli oyuncak ve nesneleri saklayinca cok kiziyorsun . ve bulmak icin gayret gosterip bulursan da hemen agzina goturuyorsun .

Hmm, bu bi kablo ...
Hmm, bu bi parke ...
Yaşasın, yaşasın bu bi telefon! Bu kablosu, bu ‘Alo'su...
Heyoooo, halının saçakları, (baban dagilmamasi icin bantladi) himm bu da bantlari ..
Bu, annemin omuzu, tadından anladım!
Bu, babamın televizyon koltuğu, Fener maçlarını burada seyrediyor, neden öyle hop oturup hop kalkiyor orasını bilmiyorum..
İşte bir terlik, çabuk olmalıyım, hızla yalamalıyım, gördükleri anda elimden alırlar...
Aynen boylesin iste .

29.11.2006 'da yazdiklarimi bu Kasim 2006 Aylik notlarina kopyaliyorum ;
Surekli agzina birseyler goturuyorsun , agzina goturemedigin birsey gorursen mesela parke uzerindeki bir leke gibi , agzini lekeye goturup yaliyorsun . en favori tadlarin arasinda terlik alti yalamak var . evde terliklerimizi koltuklarin uzerine koyuyoruz . ama koltugun tepesinde gorunce de istiyorsun . ikinci favorin de , haliyi ucundan tutarak ters cevirmek ve halini altini yalamak . gunun birinde bunlari okursan cok igrenc diyecegini biliyorum ama seviyorsun iste . hadi ucuncu favorini de yazayim . "parke soslu emzik" o da ne dersen eger soyle ; emzigini agzindan alip hizli hizli parkeye surtuyor ve sonra tekrar agzina alip emiyorsun . buna "parke soslu emzik" diyorum . sakin bunlari okurken "neden engel olmuyordunuz" diye kizma cunku dedigim gibi sana bu konuda engel olmak pek mumkun degil , agzina alacak birsey illa ki buluyorsun .

Hiç yorum yok: