30 Ağustos 2007 Perşembe

Agustos 2007 Genel

Agustos 2007 Notlari ;

Uzunca suredir baba diyorsun ama artik "babaa" diye seslenmeye basladin . Eve girdigimizde ,hemen "babaa" diye sesleniyorsun .

En sevdigin motorlu tasitlar ; Cop kamyonu , motosiklet , polis arabasi ve ambulans . Cop kanyonunun sesini , televizyonun sesi acik ve panjurlar kapaliyken bile farkediyorsun . Sen cop kamyonunu farkedip dikkat kesildiginde biz de hemen seni alip koltuga cikariyor ve hizla panjuru aciyoruz ki , cop konteynerinin kamyona bosaltilisini izleyebilesin . Gunduzleri de , kaldirimlari supuren temizlik gorevlilerini hayran hayran izliyorsun . Ustlerine giydikleri fosforlu turuncu giysileri cok ilgini cekiyor .

Motosikletli biri gordugunde , elini basina vurarak kask demek istiyorsun .

Polis arabasi ve ambulans gordugunde de ; "iiiii iiiii" seslerini genizden cok guzel bir sekilde cikariyorsun .

Helikopter gecerken, elini havaya kaldirip yukariya bakiyorsun :-) ve "dee" diyorsun .

Dikkatini ceken herseyin taklidini yapmaya basladin . Helikopter , ambulans, polis arabasindan sonra babanin burnunu silisini taklit ediyorsun . Babanin polen alerjisi had safhada , surekli burnunu siliyor , sen de kiih kiih yaparak elinde kagit mendille babani taklit ediyorsun .

Kitap bakmaya ve okutmaya bayiliyorsun . "English with me " kitaplari en sevdigin kitaplar . Renkli ve cizimli oldugu icin sanirim cok ilgini cekiyor .

Bu siralarda biraz sinirli tavirlar sergiliyorsun . Istedigin birsey yapilmazsa , elinden birsey iznin olmadan alinirsa , ya da herhangi birseye kizdiginda , kosarak duvara , ya da koltuga gidiyor ve vuruyorsun , ya da kosarak yemek masasinin etrafinda bir tur atip biraz sakinlesmis olarak yanimiza geri geliyorsun .

Hiç yorum yok: