11 Ağustos 2007 Cumartesi

Kefken 'de Deniz Keyfi

11 Agustos

Benim ortaokuldan buyana arkadasim olan Sevda teyzen , iki yildir bizi Kefken 'e davet ediyor . Bu sene denize seninle girmek konusunda ablasi Azer 'le beraber daha da israrcilar . Biz de bunu cok istiyor olamamiza ragmen islerimizden firsat bulup gidememistik . Sevda her Cuma seni gormek icin bize geliyor ve seninle oynuyor . Gecen hafta da aksam is cikisi Azer 'le geldiler . Ellerinde de Kom 'un cantasi . Acinca icinden minicik bir slip mayo cikti . Hemen giydirdik tabii . Gel de yeme seni . Ahh ne cok yakisti o minicik popona .

Vee nihayet herseyi ayarladik , Medis anneyi de alarak artik Kefken yollarindayiz . 3 saatlik bir yolculuktan sonra Sevda 'nin annesi Ozgul Teyze ile kardesi Nursen teyze ve alilesi bizi evde karsiladilar . Hemen Kahvalti masasi hazirlandi . Sen bu arada kafesteki muhabbet kusunu farkettin , onun cikardigi sesleri cikararak ciik ciik diye taklit etmeye basladin . Kusu bilmiyorum ama sen cok eglendin :-) . Gordugun ilk kafes kusu bu .

Ogleden sonra mayonu giydirip 50+ faktorlu gunes koruma kremini surerek seni denize hazirladik . Sonra biz de sort ve mayolarimizi giydik , hep beraber denize dogru gidiyorken buyuk merak icindeydik . Denizi gorunce ne yapacaksin , ne hissedeceksin .

Elimde kamera , sevincini cekiyorum . Cildirdin , cok sevdin denizi . Zaten bir su cocugusun . Suyu cok seviyorsun . Uzuun bir sure babanla , Sevda ve Azer 'le denizde oynadiniz . Kefken 'in denizi derin degil . 30-40metre gidiyorsun su bizim bel seviyemizi gecmiyor . Cocuklar icin ideal bir deniz . Uyku saatin gelince , denizin icin de babanin omzuna basini koyarak uymak istedin . Sonra seni havluya sarip dogruca eve goturduk ve uyuttuk .

Hiç yorum yok: