7 Eylül 2010 Salı

Annem Kokuyo

Dun aksam eve geldigimizde saat gece yarisini gosteriyordu . Sen Medis 'de uyumustun dogal olarak . Seni Medis de birakip gidemedim eve . Uyandirmaya da kiyamadim . Tugi ile beraber uyumussun . Tugi 'yi uyandirdim , seni aldim kucagima . Medis 'in odasindaki yatagina goturdum . Optum, kokladim. Icime cektim . Saglikli oldugun icin , benimle oldugun icin bin kere daha sukrettim . Hep diledigim gibi Saglikla buyumeni ,saglikla buyudugunu gormeyi diledim bir kere daha . Huzurla uyudugunu gormenin verdigi huzurla kapadim gozlerimi .
Sabah olunca Medis 'e ;
D: Annem 'le babam neden gelmediler aksam ?
M: Anne geldi , seni Tugi 'nin yanindan alip yatagina yatirdi. Beraber uyudunuz .
D: Ben gormedim annemi .
M: Geldi oglum  , sabah olunca da ise gitti .
D: Gidip yastigina bakicam
Odaya gidip , yastigimi kokladiktan sonra yuzunde tebessumle , sevinerek ;
D: Annem kokuyo. Gelmis :)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Nehir'in takipçilerindenim. Sizi orada tanıdım... dediğiniz gibi, oğlunuzun sağlıkla büyüdüğünü sağlıkla görün inşallah... Hepimiz..

Çok iyi ediyorsunuz bu blogu yazmakla... Ben deftere başlmıştım oğlum küçükken sürdüremedim. Blog insanı biraz daha "mecbur" tutuyor yazmaya... Deniz büyüdüğünde bunları okumaktan çok tat alacak ve sizin belki de henüz farketmediği yanlarınızı görecek.

sevgi ve sağlıkla kalın...

Shade and Love dedi ki...

Tesekkurler iyi dilekleriniz icin .
Herseyin basi saglik derler ya. Biliyorum , gercekten de oyle . Herzaman , herkese "Saglikla buyuduklerini saglikla gorelim " diye dilerim ben.
Oglunuzun saglikla buyudunu saglikla gormeniz dilegiyle .
Sevgiler
Hasene