31 Ekim 2006 Salı

Ekim 2006 Genel

Ekim 2006 notlari ;

Her aksam bir porsiyon muhallebi yapiyoruz . Encok Pirincli Meyveli olani seviyorsun . Muhallebini aksam seni uyutmadan bir iki saat once yediriyoruz ve artik muhallebinin icine 1 kucuk muz katip catalla eziyoruz . Bayila bayila agzini sapirdatarak yiyorsun .

Emzikle uyuyorsun ve gece uyurken emzigini agzindan atiyor ya da dusuruyorsun . Emzigin dustukce de mikirdayip emzigini istiyordun . Ama artik agzindan dusurmus oldugun emzigi alip , yine agzina goturuyor ve uyumaya devam ediyorsun . Boylece ben de emzigin her agzindan dustukce kalkmiyorum .Yani artik 10-15 kez daha az kalkiyorum .

Uykun geldigi zaman sag elini kulaginin uzerine goturup kendi ninnini mirildanmaya basliyorsun . seni boyle gorenler "hafiz burhan" diyor .

Tonsilit oldugun gune kadar , uyku saatin gelince seni yatagina koyuyorduk ve kendi kendine uyuyordun . ancak bu hastaliktan sonra devekusu pozisyonunda yatmaya basladin , sanirim daha rahat nefes aldigin icin . ancak uykuya gecince bu pozisyonda (yuzustu , basin yastiga dik , dirseklerinden govdeni kaldirmis ve popon havada ) kalamayip devrilince uyanmaya ve uyuyamadigin icin huzursuzlanmaya basladin . biz de biraz uyuyabilmen icin seni arabana oturtup , yari yatar pozisyonda uyumani sagladik . Her 15-20 dakikada bir uyandikca da seni arabada minik hareketlerle salladik . Umarim iyilestikten sonra da boyle uyumak istemezsin .

Hiç yorum yok: