6 Aralık 2009 Pazar

Kutu

D: Halami cok ozledim.
Birkacgundur halani ozledigini dile getiriyorsun . Halani aradik , evdelermis , halana gidecegiz. Cok sevindin , hemen canta hazirlayalim , yedek giysi alalim dedim . Cantana ilk olarak 5 cisft corap koymak istedin .
H: Pasam 1 cift yeter
D: Anne yuffeen, hepsini koyalim, yedek alalim
Cantamiza 5 cift yedek corap koyduk. Cantaya coraptan sonra konulan sey; bozuk paralari koydugun poset oldu. Son gunlerdeki ayrilmazin, nereye gitsen goturdugun , kutuya koyucam diye tutturdugun . Halana gidince de kutu istedin paralarini koymak icin . Kriterin kutunun buyuk olmasi . "Buyuk kutu istiyom" dedin. Suleyman enisten sana bu kutuyu verdi , cok mutlu oldun . Heyacanla tum parani koydun kutuya .

Kutu dolmayinca, Gokhan 'in kumbarasini alip actin. Icindeki paralari ve jetonlari da doldurdun kutuna .

Ama buyuk kutu 'nun sonu yok . Verdikce "Daha buyuk kutu istiyom , bundan daha buyuk kutu istiyom" diye tutturuyorsun . Halan sana baska bir kutu buldu , daha buyuk bir kutu . Cok sevindin yine . Paralari icine doldurup ustune ellerinle vurarak eglendin hatta. Halan da daha buyuk kutu bulup seni mutlu ettigi icin mutlu oldu .

Dedim ya sonu yok "Buyuk kutu" nun . Buyuk kutu bulup sana verdikce "daha buyuk" istiyorsun . Sana "Denizcim enistenin verdigi bu kutu ve halanin verdigi bu kutudan baska kutu yok . Ikisinden birine koy istersen paralari" dedim , kutulari ve paralari firlatip attin. Halan uzulmeni istemedi baska bir kutu buldu . Gece daha asagidaki daha buyuk bu kutu ile bitti . Ama eminim yarin daha da buyuk kutu isteyeceksin :)

Posted by Picasa

Hiç yorum yok: