31 Ocak 2007 Çarşamba

Ocak 2007 Genel

Ocak 2007 Notlari ;

* Eve gelisimi camda bekliyorsun . Arabadan indigimi gorunce sevinc cigliklari atiyorsun ki bu cigliklarin disaridan bile duyuluyor . Annneannen , kapiyi acmak icin seni koltuktan indirdiginde de beni gozden kacirdigin icin kiziyorsun .

* Halaa uykun gelince ve acikinca yuzunu ogusturup , kulaklarinla oynuyorsun .

* Tay tay duruyor , ayaktayken saskin saskin etrafa bakiyor ve cok usturuplu dusuyorsun .

* Dizlerinin uzerinde oturup yukseliyorsun .

* Getir , Ver ve Hayir 'dan anliyorsun ancak hayir denilen birseyi gozumuze bakip gulerekk yapiyorsun :-)

* Istedigin birsey , elinden alinir , gorus alanindan cikarilir ya da sana caktirilmadan yok edilince aglamaya baslaiyorsun . Biz de senin ikgini cekecekbirseyler bulmak icin butun yaraticiligimiz sergiliyoruz tabi .

* Renkli Halkalarini yemekte vazgecip , cubuga gecirmeye basladin .

* Ayaga kalkma girisimlerin cok basarili , bir de babanin "it oturusu" dedidgi pozisyon var ki , seni seyredip gulumsememek imkansiz .

* Sabahlari beni camdan ugurluyorsun , ama dudaklarini dusurdugunu gormek beni cok uzuyor . Keske calismak zorunda olmasam da seninle evde daha uzun zaman gecirebilsem . Ama su acidan sansli bir bebeksin , seni benim kadar seven bir anneannen ya da diger deyisle Medis annen var . Medis 'i de hafta sonlari evine evci gonderiyoruz ve sen o zamanda arkadasindan cook agliyorsun . Medis de ben de bu duruma uzuluyoruz .

* Bu ayin son haftasinda , gece uyanma araliklarin uzadi . Muhtemelen icirdigimiz ilaclrin etkisiyle olsa gerek gece sadece 1 kez uyandin , hatta bazen uyanmadan sabaha kadar uyudugun da oldu .

Hiç yorum yok: