10 Eylül 2006 Pazar

Baris 'in Hediyesi

Ilk emekleme egzersizlerine Izmir 'de basladin . Yuzustu yatarken ayaklarindan kuvvet alarak kendini ileriye dogru itmeye calisiyorsun . Govdenin tamamini henuz kaldiramiyorsun ama gayretlisin .
Bugun Izmir 'den Istanbul 'a donecegiz . Sabah kahvaltisindan sonra cantalarimizi toplarken Baris "Ben kuzenime bunu hediye etmek istiyorum" diyerek sana Vahsi Doga isimli CD 'yi verdi
Ilk defa feribota bindik . Hava firtinali , butun feribot seferleri iptal edildi , bizim binecegimiz seferin de iptal edilmesi bekleniyordu ancak kaptan gitme karari aldi ve hareket ettik . Cok kotu bir yolculuk oldu . Hem seni hem beni deniz tuttu . Rengin bembeyaz oldu , surekli hortumdan fiskirtir gibi kustun , cevremizdeki herkesi korkuttun . Feribot 'un 2 kaptani yanimiza gelerek bize ozel bir oda tahsis etti , yolculugumuzun kalanini burada gecirdik . Feribotun siddetli dalgalar nedeniyle hem hoplayarak gitmesi hem de sag & sol yaparak ilerliyor olmasi feribotun icindeki cafe dolaplarinin da bir uctan diger uca kaymasina sebep olunca , tablo iyice urkuttu bizi . Cunku seni ne kucakta ne de kolltukta tutamiyorduk , oto koltuguna emniyet kemerinle baglkayip yere koyduk ve halan enisten sirayla seni tuttu .
Posted by Picasa

Hiç yorum yok: