30 Eylül 2006 Cumartesi

Eylul 2006 Genel

Eylul 2006 saglik not ;

Denizde ve havuzdan sonra gozlerinin cevresinde kizarma ve sisme var . goz cukurundan kaslarina kadar olan yuvarlak bolge kizarip sisiyor , gunes allerjin var . Kirmizi gozlu bir panda gibi oluyorsun .

Eylul 2006 not ;

Eline aldigin herseyin muhendisligini inceliyorsun . Oyuncaklari , emzigini eline alip , evirip cevirip bakiyorsun , sonra da emzigini ters bir sekilde agzina aliyorsun .

Sleep positioner 'i bu ayin ilk haftasindan sonra kullanmamaya basladik cunku topuklarindan aldigin gucle tum govdeni asagi cekiyorsun , kollarini da kaldirinca hoop diye positionerdan cikiyorsun .

Bizim yatakodamizdaki kanepede sana yer yaptik. Etrafini buyuk minderler ve rulo yapilmis yorganlarla cevreledim . Odamizin caminin onunde agaclar var . Yoldan gecen arabalarin farlari nedeniyle agaclarin golgesi senin yattigin odanin duvarina dusuyor. Duvardaki bu golge oyunu senin cok ilgini cekiyor. Uyaninca , ellerinle duvara tirmanmaya , yatak icinde ilerlemeye ve duvardaki golgeleri yakalamaya calisiyorsun . Bu durum biraz tehlike arzediyor . O nedenle yatagin etrafini buyuk bahce minderleri ile doldurdum . Yorgan ve battaniyeyi rulo yapip yataktan dusmemen icin yuksek set yaptim . Ama buna ragmen tum engelleri asip bir kez dustun yataktan . Artik senin kenarlari korunakli karyolanda yatma vaktin geldi .

Hiç yorum yok: