1 Nisan 2006 Cumartesi

Dogum gunun ve 1 Nisan ile ilgili bilgiler

01 Nisan 2006
Bir Cumartesi günü dünyaya geldin

Hicri takvime göre doğum tarihin 2 Rebiü'l-Evvel 1427
Tahmini ana rahmine düşme tarihin 25 Haziran 2005


Koç burcundansın
Burç taşın Elmas


Burç Uyumları
Aslan ve Yay burçlarıyla uyumun çok iyi.
Boğa, İkizler, Kova ve Balık burçlarıyla uyumun iyi.
Başak ve Akrep burçlarıyla uyumun orta.
Yengeç, Terazi, Koç ve Oğlak burçlarıyla uyumun kötü.
Burcuna göre çiçeğin Sümbül
Koçun zamanı ilkbahardır. Bu dönemde sümbülün çiçekleri ile mutlu olur. yumuşak pembe, mavi, mor ve beyaz renkler onu büyüler. İlkbahar çiçeklerini genelde kışın evde ve camın önünde yetiştirir. Böylece onlarla haftalarca mutlu olabilir.

Koç burcuna uygun meslekler;
Politika, organizatörlük, yöneticilik, endüstri, mühendislik, işletemecilik, komutanlık, kimyacı, operatör, demir ve çelik işleri, makine, mizah ve fıkra yazarlıgı, eleştirmenlik, ressamlık, müzik, artist, konfeksiyonculuk, parfüm işleri

Koç burcunun gök cismi: Mars: Cazibe, Savaş, ve Sex temsilcisi

Kader Sayın 4 (Duvarcı)
Yasam carkinizin sayisi kareyi simgeliyor. Bu adalet ve esitlik demektir.Siz ise bu karenin tam ortasinda dort tarafiniz cevrili oldugu icin kipirdayamiyorsunuz. Biraz da hareket ve renk lazim degil mi hayatinizda? Sadece yukariya dogru gelisebiliyorsunuz. Kare yasamin tum pratik yonlerini temsil ediyor. Ama olaylara degisik acilardan bakmayi basaramiyorsunuz. Yasam carkina gelecekte olacak iyi seylerin temeli diye de bakabilirsiniz. Sabirli ve sebatli birisiniz calismaya her an hazirsiniz.Aynen bir duvar ustasi gibi araclariniz mantik ve yontemdir.Sizin icin belirli kaliplar var, onlarin disina cikmayi ise hic akliniza getirmiyorsunuz. Sadik ve guvenilir bir kisisiniz. Ancak muhafazakarlik sizi kisitliyor. Ayrintilar ise sizin bazi cabalarinizin sonuclanmasini engelliyor.Kendi fikirlerinizi baskalarina zorla kabul ettirmeye calismazsaniz ilerlemeniz daha kolay olacaktir. Bir sanatcinin yada mimarin size kavram olarak sundugu bicimi tum ayrintilari ile gozunuzde canlandirabilirsiniz.Bundan sonra da kendi pratik yaklasiminizla projeyi kagida dokebilirsiniz.Kimse sizinicin gorev ve sorumluluklardan kaciyor diyemez cunku nerede guvene ihtiyac varsa orada sizi buluyorlar.

Dogum gününüze göre hangi hayvansın? (Köpek)
Cekici ve populersiniz.
Kolayca arkadaş edinebiliyorsunuz.
Kendinden emin tavırlarınızla grup icinde liderliğe yakışıyorsunuz.

Burcunuza göre tatil seçeneğin;
Koç insanı için tatil demek, heyecanlı yeni olaylarla gücünü ve dayanıklılığını ölçmek ya da daha önce hiç yapmadığı şeyleri yapmak demektir. Koç, diğer burçların aksine tatilinde günlük hayatından çok farklı şeyler yaşamak ister. Koç burcu macera ve keşifleri temsil ettiğinden tatilinde dağcılık, rafting, yamaç paraşütü gibi sporlar yapmayı tercih eder. Doğaya karşı kendi gücünü test edebileceği bir kamp tatili ona iyi gelecektir.
Koç burcu ilk defa gittiği yerlerde çok eğlenir. Bu yüzden tatil için hiç gitmediği yerleri seçmelidir. Her zaman yeni şeylere ihtiyacı vardır, daha önce gezip gördüğü yerler ona fazla heyecan vermez.

Burcunuza göre şarkı; Size uygun en doğru şarkı, bizce Zuhal Olcaydan "Yalnızlığım, yaşamak zorunda olduğum beraberliğimsin..."

On 1st Apr 2006 ...

The Number 1 single was:
Ne-Yo - "So Sick"
http://uk.youtube.com/watch?v=-hvI9kAUTKA

The Number 1 album was:
Journey South - "Journey South"

Born on 1st Apr:
1939 - Rudolph Isley ( The Isley Brothers )
1946 - Ronnie Lane ( bassist, vocalist, Small Faces; deceased )
1948 - Jimmy Cliff
1949 - Gil Scott Heron
1954 - Jeff Porcaro ( drummer with, and founder of, Toto; deceased )
1966 - Chris Evans ( presenter and husband of Billie Piper )
1981 - Hannah Spearritt ( vocalist, S Club 7 )

Burcunuza göre internet alışkanlıkların; Sevimli koç burçları genelde messengerda takılır. Koç burcu bayanı messengerdan bir koca bulacağı hayaliyle yanıp tutuşa dursun. Tüm arkadaşlık sitelerinde koç burçlarını görmek mümkündür.Bikere evde kaldıklarına kendilerinin sevilmediğine inanmış bir burçtur. Dostlukları kuvvetli olsada. Sanal dünyada mutlu yuvanın özlemi içersinde yanıp tutuşur. Koç burcu kadının messenger iletisinde "Meşgulum börek yapıyorum" yazısını sıkça gördüğümüz gibi. Koç burcu erkeğinin ne dinliyorum özelliğinde Çelik- Benimle evlenir misin?Şarkısı sıkca duyulur

Burcunuza göre giyim tercihlerin; Koç burcu kadınları genellikle havalı olur. Özellikle giysileriyle dikkati çekmek onlar için başlı başına bir zevktir. Aksesuar kullanmaya bayılırlar. Gösterişli ve şatafatlı giysiler tam onlar içindir. İpekli kumaşları tercih ederler. Alışverişe plansız çıkarlar ve ilk beğendiklerini alırlar.


Korkuların; Hedef bulamama, tartışacak kişi yada konu bulamama korkusu.

Sen doğduğunda cumhurbaşkanımız Ahmet Necdet SEZER idi.
Sen doğduğunda başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN idi

Doğduğunuz yıl asgari ücret: 531 YTL

Doğduğun sene Almanya'da yapılan Dünya Kupasını İtalya aldı.
2005-2006 sezonunun şampiyon takımı Galatasaray, gol kralı Gökhan Ünal (Kayserispor) 25 gol
2006-2007 sezonunun şampiyon takımı Fenerbahçe, gol kralı Alexsandro De Souza (Fenerbahçe) 19 gol

Tatiller ve Özel Günler
1-7 Nisan: Kanserle savaş haftası
1 Nisan Şaka Günü

Hiç yorum yok: