28 Nisan 2006 Cuma

Yurda donuyoruz

28.04.06
Ikinci doktor kontrolu icin hastanedeyiz . Muayene icin odaya girdik , uzerindekileri cikartilip , boyun ve kilon olculecek . Hemsire seni kucagina alip tartiya gotururken sen cook rahatladin . Hemsirenin kucaginda muayene odasindan tartinin uzerine kadar heryere isedin .

Kilo alisin cok guzel , 4500gr olmussun , Banu dogacagin gun tahminindekini basarisini kilonda da gosterdi .

Yuzustu yatarken , ellerinden destek alarak vucudunun ust bolumunu kaldirabiliyor olman doktorunu cook sasirtti . Bu henuz senin haftandaki bir bebegin yapabilecegi birsey degil .

Bugun doktor kontrolunden sonra eve gidip hazirlandik , artik yurda donme zamani . Anane , dayi hala babaanne ve tum arkadaslarimiz merakla ve heyecanla bizi bekliyorlar .



Senin ilk ucak yolculugun olacagi icin biraz heyecanliyim . check –in yaptirirken ucakta bir Deniz Yilmaz daha oldugunu ogreniyoruz . Biletleme , check-in islemleri biraz uzun surdugu icin aciktin ve elimde sirtimda birdolu canta var , sen kucagimda acsin ve hirsla kolumu emiyorsun , oturabilecegim bir yer yok , bir koridorda siranin ilerlemesini , islemlerin bitmesini beklerken kolum morarmisti bile . Ucak yolculugun cok guzel gecti , senin icin verilen basinet;I konforlu bulmadigin icin neredeyse hic uyumadin , ama inis ve kalkista da rahatsiz olup aglamadin . Ucaktaki yerin darligindan bezini ve ustunu degistirmek biraz zor oldu .



Havaalaninda anneanne , hala ve babanin kuzeni Naci bizi atriumun onunde karsiladi . Anneanne seni gorur gormez " aa ayni sahir " dedi . cook mutlu ici icine sigmaz bir sekilde optu kokladi icine cekti seni .

Hiç yorum yok: