30 Nisan 2006 Pazar

Nisan 2006 genel

Nisan 2006 ;

Baban seninle ilgilenmekten , bezini degistirmekten cok keyif aliyor . Ilk banyonu babanla beraber yaptirdik . Suyu cok sevdin , ancak cikmana yakin aglamaya basladin ve biz biraz korktuk . Resimlerdeki aglayan karelerin , sudan korktugu icin degil sudan ciktigin icin .



Ikinci hafta aksam saat 7 gibi baslayan aglamalarin , bizi gaz sancisi ceken kolik bebek korkusu ile tanistirdi . Sami amcanin , Can 'in kolikli bir bebek oldugunu soylemesi bizi biraz korkutmustu acikcasi . Ancak kolikli bir bebek degilsin , gaz sancisi cekmene benim ictigim sut neen olmus , artik seni emzirdigim surece sut icmeyecegim . gaz sancisi cektigin bir gun seni sabahin 5 'inde belki rahatlarsin umuduyla odada yikadik . cok iyi geldi , sakinlesip rahatladin ve sonrasinda guzelce uyudun .

Gaz sancisi cektigin baska bir gun , memeden kopmak istemiyorsun , sabaha kadar yanimizda ve memede uyudun .



Ogledensonralari seni anakucagina yerlestirip arabanla beraber nehir kiyisina yuruyuse gidiyoruz . Aslinda uyumani da istiyoruz ancak dolasirken uyudugun soylenemez . Uzerine sadece bez ya da v yaka t-shirt gibi birsey giydiriyoruz efil efil geziyorsun .



Hastaneden taburcu olmadan once sunnetini yaptirmak istedik ancak birkacay sonra yapmayi uygun gorduler . Ikinci doktor kontrolunde de doktorun 6.aydan sonra daha uygun olacagini ancak sunnetini obstetricianslara degil urology 'ye yaptirmamizi tavsiye etti .

Dogumundan sonra doktorlarin sarilik (yellowish, biluribin) oldugunu soyledi. Ancak fototerapi uygulanmadi , 5 gun gozlem altinda tutuldun

Hiç yorum yok: