13 Haziran 2009 Cumartesi

Tuna ve Arda 'nin Yasgunu

Bugun ofisten arkadasim Demet 'in ikizleri Tuna Arda 'nin 2. Yasgunu Kutlamasina geldik . Gelisimiz biraz olayli oldu . Uyku saatin gectigi icin , arabada uykunu alamadigin icin cok agladin , kendini yerlere attin . Iskule 'nin guvenlikcilerinin telsizlerini firlattin . Gozlerin sisti aglamaktan . Neyse sonra guvenlik kabininde sakinlestirebildik seni . Sonra Handan ve kizi Nehir bizi aldilar .
Ilk karedeki Tuna (Culha), bahcede top pesindesiniz .
Ikici kare, Eylem 'in getirdigi cocuk seklindeki kurabiyeler . Cok hosuma gitti goruntusu cekmek istedim . Sen renkli hamurun tadini begenmedin , kurabiyenin sadece kafasini yedin .
Ucuncu karede; Arda (Culha) bisiklete, sen akulu motora , Nehir (Temelli) de daha kucuk bir bisiklete binerken .
Sen akulu motorla gezerken Eylem 'in ikizlerinden Kerem (Ilgicioglu) da senin pesinde .

Simdi Hediyeler veriliyor . Cok guzel herkes birbirine hediye verdi .

Birinci karede Tuna 'nin sana verdigi hediye ; icinden kucuk bir Transformers robot cikti . Cok begendin .

Ikinci karede ; Funda 'nin kizi Irmak 'a (Akgun) hediye verdin . Pembe sort cok yakisacak bence Irmak 'a .

Ucuncu karede ; Kerem senin hediyeni merak etti bakmak istiyor .

Dorduncu kare; Nehir 'e Hello Kitty 'li pembe etek hediye ettikten sonra opmesi icin yanagini uzatirken .

Once Nehir salincaga bindi , sonra Irmak . Nehir Irmak 'i salladi . Sen Nehir 'i salladin . Ben keyifle sizi izledim . Sonra sen robotunla oynadin , Kerem bisiklete bindi . Irmak da baska bir bisiklete . Diger cocuklar top pesinde kostu .

Demet , keyifli zaman gecirmeni icin tum detaylari dusunmus . Masalar ve koltuklar bahceye cikarildi . Oyun hamurlarina sira geldi . Sen kutudaki tum renklerden aldin . Biz anneler keyifle sizi izledik. Soldan saga ; ben , Eylem, Demet , Funda ve Handan .

Sen , tum renkleri ust uste koyarak koczaman bir uzay gemisi yaptin . Irmak ve nehir kaliplarla oynadilar . Gunun sonuna dogru da 4 . kareyi cektim . Soldan saga Irmak, Tuna , Arda ve Sen :)

Posted by Picasa

Hiç yorum yok: