11 Nisan 2009 Cumartesi

Bir Gun 'luk

Bogaz kulturu sonucu cikmis , International 'dayiz . KBB doktorumuz Ugur Cinar . Ugur bey benim 11 yildir doktorum . Bugunden itibaren artik senin de doktorun :) Icerdeki hastanin cikmasini beklerken , bolum sekreterine , koridordan gecenlere, ayagini havaya kaldirip ayakkabini gostererek "beyendin mi", " bak! guzel mi " diye sordun . Sonra da "senin adin nee ? adini soylesenee" diyerek herkesle iletisim halindeydin .
Iste cok severek giydigin ve herkese gosterdigin ayakkabilarin ;
Sira bize gelince muayene odasina girik , Ugur beyle biraz sohbet ettik , gulduk . Sen de mutlu mutlu kosturup gulmeye baslayinca sana donup sordum ;
H: Kuzum sen neye guldun ?
D: Obama 'ya guldum .
Test sonucu negatif . Bakteri enfeksiyonu yok . Kulaklarinda biraz kizariklik var , bademciklerin sis , sag lenf bezin sis ama cok degil . Atesin bugun cikmadi . Burun akintisi ve tikanikligi yok . Antibiyotik kullanmaya gerek yok . Benical icebilirsin . Bunlara ek olarak cok ama cok sinirlisin , hircinsin , surekli itiraz ediyorsun . "... yapmak istemiom" diyorsun, "yapma kuzum" diyoruz , bu defa da "yapmak istemiooomm" diye aglamaya basliyorsun . Ve ilgini dagitip seni sakinlestirmek cok zor oluyor .
Oglen yataginda uyuyacagiz , sana "Deniz biliyor musun sen bebekken sana duvarda elimle golge oyunu oynatiyordum"dedim , guldun . Hosuna gitti . Sonraki diyalog soyle ;
D: Bozuk memem vardi .
H: Neresi bozuktu memenin?
D: Ucu bozuktu hani , elimle boole tutuyodum dusmesin diye
Hugh ?
kaldim yine . 1,5 yasindayken emzigi birakman icin , doktorun Sirri deden "emzigin ucunu birazcik kesin , agzinda tutamaz , hava cekmemek icin de kendisi birakir " tavsiyesinde bulununca biz de dedni dinleyip emziginin ucunu kesmistik . Ama sen bu numarayi yemedin tabii . Eline emzigi alip incelemis ve "emme boukk" demistin . Sonra da emzigini agzindan dusurmemek icin bir elini emzigin uzerinde tutarak oynamaya devam etmis ama ikinci eline ihtiyac olunca emzik dusmus ve bize "emme bouukk " diye kizmistin . Biz de sana kiyamayip saglam baska bir emzik vermistik . Sana bebekligine ait birsey anlatirken birden bunu hatirlamis olmana sasirdim acikcasi . Bu olay bizim o gunden sonra konusmadigimiz bir girisim olarak kalmisti . Cok once olmus birseyi hatirlayip anlatiyorsun.
Bugun , pat pat ; tiyyf tiyyf oldu . Iki elinin avuclarini birbirine yapistirip silah gibi tutuyorsun :( . Televizyon , Yigit ve Enes ogretici oldular . Tabanca ve silah her nekadar karsi oldugumuz seyler olsa da , bunu ogrenmeyen cocuk yok . Sana zararli ve kotu oldugunu ogretmeliyiz , secmemek senin tercihin olmali . Bugun 'luk bu kadar :)
Posted by Picasa

Hiç yorum yok: